The traditional 
SUMMER RUN
5-7 July 2013
i Brakka på Lerkendal i Trondheim

Live on stage:
- Tim Ledfoot McConnell
- Trond Johansen med band

Sats på ungdommen!
3 NYE MEDLEMMER
Rams MC er stolte over å presentere våre tre nyeste og yngste medlemmer! Fredrik, Torkil og BP fikk i januar overrekt sine ryggmerker og er nå fullverdige medlemmer.

Også hos Harley-Davidson merker de forgubbingen i markedet, og de har begynt å ta grep som lansering av Dark Custom-modeller, tattoo-klær og mer. Vi i Rams MC har også sett faren ved at yngre folk i dag gjør andre ting enn å leke med motorsykler, og faren er jo overhengende for at vi fremover skal miste hele generasjoner av potensielle bikere.
Vi gikk inn i oss selv og fant ut at det er bare en måte å snu trenden på, og det er ved å få tak i ungdommen igjen. Hvordan? Vi åpnet dørene, og oppdaget at det faktisk sto ungdommer med et bankende hjerte for motorsykler og Harley-Davidson og banket på. At vi nå har et spenn på nærmere førti år mellom yngste og eldste medlem er ikke noe problem. Det handler selvsagt om gjensidig respekt og forståelse for hverandre, kulturen og det vi holder på med!

INVESTERER I HJERTESTARTER
-En hjertestarter redder faktisk liv i en akutt situasjon av hjertestans, forteller President Halvor. Klubben har investert i en hjertestarter som nå inngår som en del av førstehjelpsutstyret i klubbhuset, og medlemmene har gjennomgått instruksjon i bruk av hjertestarteren. De fikk samtidig frisket opp kunnskapene rundt hjertemassasje og hvordan man skal forholde seg frem til ambulansen ankommer. Selve hjertestarteren har en datastemme som forteller trinn for trinn hva man skal gjøre, men det er også viktig å ta kontroll over en akutt nødsituasjon. Ved siden av bruken av hjertestarteren er hjertemassasje det viktigste ved hjertestans.

Til venstre: Investerer i liv. Birger viser klubbens hjertestarter.


Dette gjør du ved hjertestans:

- Sjekk pust og puls.
- Sørg for åpne luftveier.
- Ring nødnummer 113
- Hent hjertestarter
- Utfør hjertemassasje før og etter bruk av hjertestarter, og helt til førstehjelp 
  (ambulanse) ankommer

Skulle det oppstå en situasjon av hjertestans og man ikke har en hjertestarter tilgjengelig, så er hjertemassasje det viktigste. Utfør derfor hjertemassasje uavbrutt (30 trykk – 2 blås) til førstehjelp ankommer.

The traditional
GREAT WINTER PARTY
var 4 og 5 februar 2011
i Brakka på Lerkendal i Trondheim

Live on stage:
- Vidar Busk & Bubble of Trouble
- Maddesty
- Altamont Rocks

 

Fredag 4. februar:
DJ & storskjerm!

Lørdag 5. februar:
Kl. 23: Altamont Rocks
            warming up the crowd

Kl 24: Vidar Busk & his Bubble of Trouble
            live on stage!

Kl 02: Maddesty
            rockin' through the night! 

 

 

KISS PÅ LERKENDAL ?
Så langt vi blir hele området avstengt,
også veien opp til brakka :-(-
Men, tilgang til brakka får du fra baksiden .
Kjør ned gangveien ( 5 )fra S.P.Andersend veg.

Obs. Begrenset tilgang og parkering.

 KISS PÅ LERKENDAL